En köksrenovering är en investering som höjer värdet på ditt hus eller din lägenhet

Att investera i ett vackrare kök är inte bara en bra investering utan ger även familjen en bättre upplevelse när man samlas för att prata, ta del av allas vardag och äta middag tillsammans. Familjen är det vi värdesätter mest och vi vill alla ha det så fint som möjligt hemma!

God mat, heta diskussioner och massa minnen. Vi skapar ett kök där alla vill vara. Våra erfarna hantverkare skapar det köket du drömmer om. Endast fantasin sätter gränsen till det köket du drömmer om!

Vad innebär en köksrenovering?

En köksrenovering innebär många olika saker. Ibland räcker det att bara måla om, byta ut några delar som vitvaror och luckor och låta själva grunden vara kvar.

I andra fall kan det handla om en totalrenovering där man river ut hela det gamla köket så som både luckor, skåp, kyl, frys och spis för att ersätta det med en helt ny fräsch look och design.

Våra erfarna hantverkare hjälper självklart till med de stora renoveringarna också! Ta kontakt med oss och få en gratis offert. En köksrenovering ger hemmet ett lyft som sedan håller i många år.

Budget och pris måste alltid matcha vid en köksrenovering

Många beslut måste tas i samband med en köksrenovering och det är inte alltid så lätt att på egen hand veta vad man ska välja för material. Låt våra experter hjälpa dig för att försäkra dig om att utseende och kvalité blir rätt! Med ett bra kök kan man klara sig i många år utan att tänka på ytterligare en renovering.

En köksrenovering är en investering och man kommer inte undan med att det kostar en del. Med oss kan du självklart tillämpa ROT-avdraget, vilket kan nå upp till 50.000 kronor per år och person. Detta underlättar beslutet att renovera sitt kök, så att det har den standard man önskar. Vi har flera års erfarenhet och du kan lita på våra hantverkare till 100%!

© 2020 | VVL Målerifirma |